29 NovDå var det ny vecka igen!

Då var det en ny vecka igen. Jag har inte skrivit här på ett tag som ni kanske har märkt. Jag har haft fullt upp hela tiden de senaste dagarna. I fredags var det fullt upp med kalas. Min systerdotter fyllde 10 år. Det var väldigt trevligt att träffa hela släkten, det var längesen. På lördagen var det dags att tvätta och storstäda hela lägenheten och därefter drog jag ner på stan med mina kära vän Mia :) . På söndagen så åkte jag hem till mormor och morfar och blev bjuden på adventsljus-fika :D . Det var jätte mysigt. Hoppas att det blir nästa söndag igen. På tal om detta, snart är det jul så det är snart dags att köpa julklappar. Man kanske hittar något i Thailand? Tja, vi få väl se :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu