03 DecSista inlägget innan vi flyger iväg

Hallå! :) Sitter nu och väntar tills vi ska åka till Arlanda. Känner mig så nervös inför detta, men kul ska det bli :D . Hittade denna blogg nyss och såg en bedårande krabat som var huuuur söt som helst :D Se klippet nedan. Man vill bara äta upp den :)

YouTube Preview Image

Här kommer fler klipp som jag hittade

YouTube Preview Image YouTube Preview Image

One Response to “Sista inlägget innan vi flyger iväg”

  1. anna skriver:

    Tack snälla! Pratbubblan gjorde jag i photoshop. Först gjorde jag rektangeln och la dit en skugga, sen satte jag dit trekanten och la till en skugga på det :} Hoppas du förstår. Stor kram!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu