01 DecSkönhetstips

Här kommer ett gäng skönhetstips som jag tänkte dela med mig till er alla. :D

1. Hemmagjord ansiktsmask

Här kommer nr 1, ett utav mina bästa tips för att få glow och klar hy- Tvätta ansiktet noga så du får bort all smuts och smink.  Blanda ihop 1 tsk honung, 1tsk naturell yoghurt, 1tsk havregryn. Lägg på geggan på hela ansiktet med en foundation pensel. Låt det sedan verka i cirka 20 minuter- Tvätta bort allt med ljummet vatten.

2. Hemmagjord kroppkur

Detta kan låta konstigt men det funkar, jag lovar. Detta ska man använda cirka en gång i veckan. Ta en plastpåse 2L. Fyll påsen med lite kaffesump med ca 2-3 matskedar olivolja och strö sedan i lite salt. När du har gjort allt detta är det klart. Bättre kroppsskrubb får du inte :D Gör detta i duschen, annars blir det inte så trevligt :P

3. Fylliga ögonfransar

Ett bra tips för att få riktigt tjocka fransar så kan man dutta på ett lager löspuder på dem efter första påstrykningen av mascara innan den har torkat. Vänta en stund och lägga på ett ytligare lager mascara. Det är svårt att säga hur många lager du borde ha så du får testa dig fram :)

4. Få mjuka läppar

Använd en mjuk tandborste eller en frottéhandduk. Lägg sedan på lite läppbalsam för att göra dina läppar mjukare.

5. Torrschampo

Om du inte hinner tvätta håret är det ingen big deal. Om du inte har torrschampo hemma så går det att lösa med vetemjöl. Tro det eller ej. Pudra på lite vetemjöl i hårbotten och sedan kamma ut håret så ser det genast mycket bättre ut.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu